Amersfoort Magic League

Informatie

De Amersfoort Magic League (AML) is een serie van constructed toernooien die twee keer per maand plaatsvinden in Amersfoort. Afwisselend zullen er standard, modern en pioneer gespeeld gaan worden. Elke avond zijn er natuurlijk boosters te verdienen. Daarnaast zullen aan het einde van elk seizoen de beste 2 spelers zich voor een top 8 toernooi kwalificeren dat na alle events dat jaar wordt gespeeld.

Het jaar bestaat uit 4 seizoenen van elk 6 events. Van deze 6 events zullen de beste 5 meetellen voor de standings in dat seizoen. Je kunt je natuurlijk maar 1 keer plaatsen voor de top 8, maar de gecombineerde scores van alle seizoenen zullen een voordeel opleveren in het top 8 toernooi. Als iemand voor de tweede keer een top 8 plek zou bemachtigen, schuift deze direct door naar de eerstvolgende die niet gekwalificeerd is. Zo heeft elk seizoen 2 spelers die de top 8 in komen.

We verzamelen decklijsten ter controle en om naderhand online te posten. Decklijsten submitten kan op de avond zelf met een papieren versie, of kan naar ons gemaild worden op amersfoortmagicleague@gmail.com.

De locatie is Lunch & Borrel. Een kwartiertje lopen of een kleine 10 minuten met de bus vanaf station Amersfoort Centraal. Betaald parkeren kan in parkeergarage Koestraat, de dichtstbijzijnde gelegenheid voor gratis parkeren is op de Columbusweg, 15 minuten lopen.

Deelname kost €7,50, hierin zit 1 consumptie inbegrepen (bier/fris/wijn). Per persoon gaat er 1 booster in de prijzenpot. Daarnaast gaat een deel van de inleg naar de prijzenpot voor het top 8 toernooi.

Kijk op de homepage voor een overzicht van aankomende events.