Amersfoort Magic League

Seizoen 3

2 juli 2020

We gaan weer beginnen!

Dat is het goede nieuws. Na ruim een kwartaal zonder events gaan we weer beginnen. Weliswaar op een iets kleinere schaal dan we gewend zijn en met wat extra randvoorwaarden om aan de corona-maatregelen te voldoen. Dat betekent het volgende:

  • Er zijn maar 8 plekken per event
  • Aanmelden is verplicht door een mail te sturen naar amersfoortmagicleague@gmail.com
  • Deelname is op volgorde van inschrijving, met de volgende kanttekening:
  • Mensen die nog niet eerder meededen in een kwartaal krijgen voorrang
  • Een dag voor het event krijg je een mail met bevestiging of je mee kunt doen
  • Als je je aangemeld hebt en je kunt toch niet meedoen, laat het ons dan weten via de mail

Met die regels in het achterhoofd hebben we 6 events gepland staan: eerst 3 keer Pioneer en daarna 3 keer Modern (we gaan wel weer Standard spelen). Hiermee blijven we zo dicht mogelijk bij de aankondigingen die we oorspronkelijk voor seizoen 2 deden. Verder blijven de regels en puntentelling voor deze jaargang van kracht.

Dit alles betekent ook dat we seizoen 1 afsluiten met maar 5 events. Omdat seizoen 2 overgeslagen moest worden, hebben we besloten dat de top 4 deelnemers van seizoen 1 gekwalificeerd is voor de top 8 aan het einde van het jaar. Dat betekent Simon, Arno, Jeroen, Jesper gefeliciteerd!

Hopelijk kunnen we zo een klein begin maken met een wereld die weer een beetje normaal wordt en kunnen we binnenkort weer AML-events organiseren zoals we ze gewend waren. Tot die tijd: wees voorzichtig en wees verstandig.